SLEVA -5% S KÓDEM JARO24 NA VEŠKERÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Černé barvy v koupelně se nebojte

Sázka na černou

Černá barva je považována za barvu tajemnou a pro někoho také smutnou. Přesto však může slušet téměř každé místnosti v domě a to především koupelně. Dávno tomu není tak, jako dřív, černá barva se dostala do popředí a stala se hlavním lídrem na trhu interiérů koupelen. V jakém duchu takovou koupelnu zařídit?

Černé barvy v koupelně se nebojte

Černá barva lídrem na trhu

Čím dál tím častěji se zákazníci odváží a upustí od klasického chromu tím, že zvolí zařizovací předměty do koupelny v krásné černé barvě. Černá barva nabízí opravdu mnoho, ať už ze samotného designového hlediska, tak z hlediska velmi dobrého kombinování s ostatními produkty/obkladem v koupelně.  

Nevšední koupelna

Většině koupelen vévodí bílá, šedá nebo dekor dřeva. Tyto barvy symbolizují čistotu, jednoduchost a mohou také opticky zvětšit prostor. 

Když se však černá barva chytře zkombinuje s obklady a dlažbou koupelny, bude se jednat o naprosto designovou, nevšední, luxusní koupelnu.

Černé barvy v koupelně se nebojte

Hlavním lídrem na trhu koupelen je černá barva.

Černé barvy v koupelně se nebojte

Koupelnový nábytek s detaily černé barvy

Aby byla koupelna, zařizována do černých detailů, perfektním místem, je potřeba vše řádně promyslet. Velmi dobrou volbou je koupelnový nábytek s černými prvky. Ty se dají totiž skvěle kombinovat s ostatními koupelnovými doplňky v černé barvě. 

Koupelnový nábytek v černé barvě

Pokud se černé nebojíte, doporučujeme popřemýšlet nad nábytkem do koupelny v černé barvě. Totálním bestsellerem je u nás série koupelnového nábytku Manhy, dokonale se kombinuje s šedými obklady a dlažbou v imitaci dřeva. V této sérii nabízíme několik rozměrů skříňky s umyvadlem, zrcadel a vysokých skříněk.

Černé barvy v koupelně se nebojte

 

 

Černá barva do současné domácnosti rozhodně patří.

Koupelna v černé barvě rozhodně není pouhým experimentem, bát se jí nemusíte.

Vodovodní baterie z Black Edition

Pokud si netroufnete na vanu v černé barvě, stačí koupelnu designovat do černých doplňků, včetně vodovodních baterií. V naší nabídce najdete nespočet takových doplňků a vodovodních baterií. 

Při takové volbě určitě nešlápnete vedle, koupelna bude naprosto luxusním místem s moderními odstíny.

Černé barvy v koupelně se nebojte

Bára ve spolupráci s kočkou AploMačkou
Aplomo

mceclip0